• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Pijnlijke onderrug oplossen in Bergen op Zoom

Indien u kampt met een pijnlijke onderrug of andere lichamelijke klachten bent u welkom in onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat nabij Tholen is gespecialiseerd in podotherapie voor het verlichten en verhelpen van lage rugpijn. Wij kunnen door onze ruime ervaring als fysiotherapeut en podoloog op professionele wijze helpen. Dit doen wij mede door het aanmeten van steun- of inlegzolen. Ontdekt hoe wij uw lichamelijke klachten kunnen verhelpen.

Pijnlijke onderrug en andere lichamelijk klachten aanpakken in Bergen op Zoom

Het is niets vervelender dan het hebben van een pijnlijke onderrug of lage rugpijn, maar als u woonachtig bent in Tholen, nabij Bergen op Zoom kunt u bij onze praktijk terecht. Een pijnlijke onderrug kan komen door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door het sporten. Lage rugpijn heeft vaak te maken met een beenlengte verschil, maar ook met een afwijkende voetstand. In onze praktijk nabij Tholen bekijken we alle mogelijkheden om zo uw lage rugpijn te verhelpen. Dit is bijvoorbeeld te verhelpen door je voetstand te verbeteren door steunzolen te laten aanmeten. Ook voor andere lichamelijke klachten, zoals hielpijn kunnen zolen de pijn verlichten.

Maak een afspraak met onze specialisten

Heeft u last van een lage rugpijn of een pijnlijke onderrug en bent u woonachtig in Tholen, nabij Bergen op Zoom? Breng dan een bezoek aan onze praktijk, zodat onze podoloog met u kan kijken wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Wilt u eerst kennismaken met onze werkwijze? Lees alles op onze website.