0164-630763 info@tpatronaat.nl

Certificeringen 't Patronaat

Certificeringen ’t Patronaat

Registerpodoloog

Een registerpodoloog is een erkende paramedische voetspecialist. De registerpodoloog herkent en behandelt evenals de podotherapeut voet- en voetgerelateerde houdingsklachten. Cliënten met deze aandoeningen kunnen bij de registerpodoloog terecht voor advies en behandeling om klachten te verhelpen of te verminderen en (ernstige) complicaties te voorkomen.

Bij systeemziekten als reuma en diabetes speelt de registerpodoloog een belangrijke preventieve rol ter voorkoming van klachten en (ernstige) complicaties. Hij herkent risicofactoren en geeft preventieve voorlichting en advies aan de cliënt.

Iedereen mag zich ‘podoloog’ noemen, deze titel is niet beschermd. Niet iedereen mag zich registerpodoloog noemen. Dit mag alleen als iemand de opleiding tot registerpodoloog succesvol heeft afgerond en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de podologie van Stichting LOOP.

Kwaliteitsregister LOOP

Podologen mogen de beschermde titel ‘registerpodoloog’ alleen voeren wanneer zij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de podologie.

Het kwaliteitsregister stelt hoge eisen aan het opleidingsniveau en de praktijkvoering van de individuele registerpodoloog. Deze eisen hebben betrekking op:

  • de opleiding tot registerpodoloog
  • aard van de verleende zorg
  • praktijkinrichting en materialen
  • hygiëne en milieu
  • werken volgens het beroepsprotocol
  • na en bijscholingsverplichting en kwaliteitsbewaking hiervan

Alle geleverde zorg moet zichtbaar zijn via een zorgprotocol en een digitaal zorgdossier.

Daarnaast wordt de praktijk regelmatig getoetst door leden van een visitatiecommissie en is er een klachtencommissie die eventuele klachten van cliënten behandelt.

Bekijk het certificaat kwaliteitsregister LOOP

Contact met 't Patronaat

Wilt u hulp bij uw voetproblemen? Plan een afspraak in.

Anne Beijaerts,
't Patronaat

Waarom klanten kiezen voor 't Patronaat

Vertrouwd & ervaren

Vanuit jarenlange ervaring zorgt Anne voor gespecialiseerde podologische zorg. Haar doel is altijd om uitmuntende resultaten en hoge klanttevredenheid te bereiken.

Geen lange wachttijden

Dankzij onze efficiënte organisatie bij ’t Patronaat hoeft u niet lang te wachten. Doorgaans kunt u bij ons binnen dezelfde week terecht, inclusief beschikbaarheid tijdens de avonduren.

Vaste tarieven

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Een eerste consult inclusief een eerste controle na 8 weken kost 75 euro. Onze steunzolen zijn geprijsd tussen 160 en 185 euro, en een vervolgafspraak is 35 euro.