0164-630763 info@tpatronaat.nl

Over 't Patronaat

Over ’t Patronaat

Eigenaar van ’t Patronaat is Anne Beijaerts. Anne streeft ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden voor uw voet- en houdingsklachten. De praktijk is gevestigd in Lepelstraat waar hoogwaardige oplossingen worden aangeboden voor mensen van alle leeftijden en levensstijlen.

De kernwaarde hier is uw welzijn. Anne begrijpt dat voetproblemen niet alleen fysieke ongemakken met zich meebrengen, maar ook de kwaliteit van uw dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Of u nu een atleet bent die streeft naar topprestaties, een ouder die zich zorgen maakt over de groei en gezondheid van hun kind, of iemand die eenvoudigweg dagelijkse klachten wil verminderen, ’t Patronaat is hier om te helpen.

Als ervaren registerpodoloog en -sportpodoloog heeft Anne een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en heeft de praktijk van haar vader Piet overgenomen. Hiermee wordt niet alleen een familietraditie voortgezet, maar wordt ook een nieuwe dimensie van expertise en passie toegevoegd aan de dienstverlening. Anne is al geruime tijd werkzaam in de praktijk en heeft met succes op maat gemaakte steunzolen geleverd aan talloze tevreden patiënten.

Of u nu op zoek bent naar steunzolen op maat, advies voor voetproblemen, of oplossingen voor specifieke sportgerelateerde klachten, ’t Patronaat biedt veelzijdige en op maat gemaakte oplossingen. Het assortiment omvat ADL- (Algemeen dagelijks gebruik), sport- en werkschoenzolen, zodat steunzolen kunnen worden gecreëerd die perfect aansluiten bij uw behoeften en levensstijl.

Bij ’t Patronaat wordt geloofd in preventie, comfort en prestatieverbetering. Anne draagt met trots bij aan uw algehele welzijn, mobiliteit en levenskwaliteit. Haar doel is simpel: klachten verminderen, comfort vergroten en ervoor zorgen dat u klachtenvrij door het leven kunt gaan.

U wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen en een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Laten we samen werken aan gezondere en pijnvrije voeten, zodat u vol vertrouwen en comfortabel door het leven kunt stappen. Welkom bij ’t Patronaat – uw partner in voetgezondheid!

Contact met 't Patronaat

Wilt u hulp bij uw voetproblemen? Plan een afspraak in.

Anne Beijaerts,
't Patronaat

Waarom klanten kiezen voor 't Patronaat

Vertrouwd & ervaren

Vanuit jarenlange ervaring zorgt Anne voor gespecialiseerde podologische zorg. Haar doel is altijd om uitmuntende resultaten en hoge klanttevredenheid te bereiken.

Geen lange wachttijden

Dankzij onze efficiënte organisatie bij ’t Patronaat hoeft u niet lang te wachten. Doorgaans kunt u bij ons op korte termijn terecht, inclusief beschikbaarheid tijdens de avonduren.

Vaste tarieven

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Een eerste consult inclusief een eerste controle na 8 weken kost 75 euro. Onze steunzolen zijn geprijsd tussen 160 en 185 euro, en een vervolgafspraak is 35 euro.