Op maat gemaakte steunzolen kopen in Bergen op Zoom

U kunt op maat gemaakte steunzolen kopen bij ‘t Patronaat in Bergen op Zoom. Wij maken deze zelf, waardoor wij ter plekke wijzigingen aan kunnen brengen aan uw steunzolen. U schaft bij ons ADL-, sport- of werkschoenzolen aan. Deze variëren in opbouw, omdat u voor diverse doeleinden verschillende steunzolen moet kopen bij ons in Bergen op Zoom.

Onderhoud aan de steunzolen die u kunt kopen bij ons in Bergen op Zoom

Welk type steunzolen u ook besluit te kopen bij ons in Bergen op Zoom, u dient er goed voor te zorgen om de levensduur te verlengen. U doet dit door:

  • Uw steunzolen regelmatig uit uw schoenen te halen;
  • Natte steunzolen nooit te laten drogen op een verwarming;
  • De steunzolen regelmatig af te nemen met een natte doek.

De levensduur van de steunzolen

De levensduur van een paar steunzolen is lastig aan te geven, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, namelijk:

  • De intensiteit van het gebruik;
  • De omstandigheden met betrekking tot vocht;
  • De verzorging van uw steunzolen.

Een extra paar steunzolen

U kunt een extra paar steunzolen kopen bij ons in Bergen op zoom. Dit is voor veel mensen een uitkomst, omdat u verschillende steunzolen dient te gebruiken voor verschillende doeleinden. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan steunzolen in sportschoenen of in ADL-schoenen. Draagt u gecertificeerde werkschoenen? U mag in dat geval enkel gecertificeerde zolen dragen in deze schoenen. Een extra paar steunzolen kan dus erg goed van pas komen.

Maak een afspraak in onze praktijk

Meerdere mensen hebben een positieve ervaring gehad door steunzolen te kopen bij ons in Bergen op Zoom. Bent u ook geïnteresseerd? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)164-630763, stuur een e-mail naar pbeyaerts@planet.nl of vul ons contactformulier in en maak een afspraak. Wij meten graag op maat gemaakte steunzolen voor u aan.