Op maat gemaakte steunzolen kopen in Bergen op Zoom

U kunt op maat gemaakte steunzolen kopen bij ‘t Patronaat in Bergen op Zoom. Of u nu in Halsteren of Bergen op Zoom woont; u kunt bij ons steunzolen op maat kopen. Wij maken deze zelf, waardoor wij ter plekke wijzigingen aan kunnen brengen aan uw steunzolen. U schaft bij ons ADL-, sport- of werkschoenzolen aan. Deze variëren in opbouw, omdat u voor diverse doeleinden verschillende steunzolen moet kopen bij ons in Bergen op Zoom.

De steunzolen die u op maat bij ons kunt kopen in Bergen op Zoom tijdig voorzien van onderhoud

Bent u woonachtig in Halsteren en wilt u steunzolen kopen? Welk type steunzolen u ook besluit te kopen bij ons in Bergen op Zoom, u dient er goed voor te zorgen om zo de levensduur te verlengen. U doet dit door:

  • Uw steunzolen regelmatig uit uw schoenen te halen;
  • Natte steunzolen nooit te laten drogen op een verwarming;
  • De steunzolen regelmatig af te nemen met een natte doek.

De levensduur van de steunzolen verschilt door een aantal factoren

De levensduur van een paar steunzolen is lastig aan te geven, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, namelijk:

  • De intensiteit van het gebruik;
  • De omstandigheden met betrekking tot vocht;
  • De verzorging van uw steunzolen.

Een extra paar steunzolen

De levensduur van een paar steunzolen is lastig aan te geven, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, namelijk:

  • De intensiteit van het gebruik;
  • De omstandigheden met betrekking tot vocht;
  • De verzorging van uw steunzolen.

Een extra paar steunzolen kopen nabij Halsteren

Woont u in Halsteren en wilt u een extra paar steunzolen op maat kopen bij ons in Bergen op Zoom? Dat is zeker mogelijk. Voor veel mensen is dit een uitkomst, omdat u verschillende steunzolen dient te gebruiken voor verschillende doeleinden. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan steunzolen in sportschoenen of in ADL-schoenen. Draagt u gecertificeerde werkschoenen? U mag in dat geval enkel gecertificeerde zolen dragen in deze schoenen. Een extra paar steunzolen kan dus erg goed van pas komen.

Maak een afspraak in onze praktijk nabij Halsteren om steunzolen te kopen

Meerdere mensen hebben een positieve ervaring gehad door steunzolen op maat te kopen bij ons in Bergen op Zoom. Bent u woonachtig in Halsteren en geïnteresseerd om steunzolen te kopen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)164-630763, stuur een e-mail naar pbeyaerts@planet.nl of vul ons contactformulier in en maak een afspraak. Wij meten graag op maat gemaakte steunzolen voor u aan.