• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Steunzolen aanmeten in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een ervaren partij die op professionele wijze steunzolen op maat kan aanmeten in de buurt van Bergen op Zoom? U doet er in dat geval goed aan om een afspraak te maken bij ’t Patronaat. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring binnen de fysiotherapie en podologie, waardoor wij dé aangewezen partij zijn voor het aanmeten van steunzolen op maat in Bergen op Zoom. Lees nu verder en ontdek onze deskundige werkwijze.

Onze werkwijze wanneer we steunzolen op maat aanmeten in Bergen op Zoom

Wij verwelkomen u tijdens een eerste kennismaking graag in onze praktijk in Bergen op Zoom, waar we eerst een gesprek aangaan voordat we steunzolen op maat aanmeten. U deelt tijdens dit gesprek uw klachten en uw medische geschiedenis. Hierna volgen diverse analyses en metingen, zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien. Blijkt uit de analyses dat u baat heeft bij inlegzolen? Dan maken wij graag een tweede afspraak met u. Tijdens dit gesprek in Bergen op Zoom gaan wij de steunzolen op maat aanmeten. Deze zijn vaak een week na het tweede gesprek al klaar. U gaat vervolgens acht weken op de zolen lopen, waarna een evaluatiemoment plaatsvindt. We bespreken tijdens dit moment de vorderingen en voeren eventuele aanpassingen aan uw zolen door.

Maak direct een afspraak

Heeft u voetklachten of heupklachten? En wilt u hiervan af door steunzolen te laten aanmeten in de buurt van Bergen op Zoom? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Wij vertellen u meer over onze werkwijze en verwelkomen u graag in onze praktijk.