• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Podoloog in regio Steenbergen

Bent u op zoek naar een podoloog in de buurt van Steenbergen? U bent van harte welkom bij Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat. In onze praktijk werken verschillende experts die u helpen met de behandeling van uw klachten, beperkingen of het disfunctioneren van het lichaam. Dit doen wij door verschillende testen uit te voeren, verdeeld over meerdere afspraken. In de eerste afspraak bespreken we uw wensen, voeren we een loopanalyse uit, maar ook een voetscan.

Bij onze podoloog nabij Steenbergen kan u terecht voor diverse lichamelijke klachten

Als podoloog helpen wij u uw lichamelijke klachten verminderen in onze praktijk gelegen in de omgeving van Steenbergen. Deze klachten ervaart u in het algemeen dagelijks leven, tijdens het werken of sporten. De lichamelijke klachten kunnen variëren. Door steunzolen of inlegzolen te laten maken kunnen veelal van deze klachten verholpen worden. In onze praktijk behandelen we heupklachten, maar ook de volgende pijnklachten:

Bespreek uw wensen met ons

Bent u geïnteresseerd geraakt in podotherapie? Kom dan langs bij onze praktijk nabij Steenbergen om uw wensen met onze podoloog te bespreken. U kunt telefonisch een afspraak maken via +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Ook voor vragen kunt u contact met ons opnemen.