• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Kniepijn aanpakken in Bergen op Zoom

Heeft u last van kniepijn en bent u woonachtig in Halsteren, gelegen in de gemeente Bergen op Zoom? Maak dan een afspraak met een van onze experts. Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat is namelijk gespecialiseerd in fysiotherapie en podologie. Door deze combinatie pakken wij alle lichamelijke klachten gericht en op professionele wijze aan. Ontdek hoe wij uw kniepijn aanpakken en verminderen in onze praktijk nabij Halsteren in de gemeente Bergen op Zoom.

Kniepijn verminderen door zolen aan te meten, nabij Halsteren in de gemeente Bergen op Zoom

Kniepijn kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kun je denken aan lang moeten staan tijdens het werken of door het sporten. Daarnaast kan u kniepijn hebben op diverse plekken in de knie. Heeft u last van pijn aan de binnenzijde of de buitenzijde? Of heeft u enorme pijn aan uw knieschijf? Deze pijnlijke klachten gaan we doormiddel van podotherapie aanpakken. Hiervoor gaan we steunzolen of inlegzolen aanmeten, zodat u minder of zelfs geen kniepijn meer heeft. Ook voor andere lichamelijke klachten, zoals hielpijn, kunt u bij ons terecht.

Bespreek uw wensen met ons

Kom langs in onze praktijk in Bergen op Zoom pakken wij alle lichamelijke klachten, waaronder ook kniepijn. Ook als u woonachtig bent in Halsteren en andere plaatsen in deze regio, kunt u bij ons terecht voor de behandeling van kniepijn. U kunt een afspraak door te bellen naar +31(0)164-630763. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Daarnaast vindt u op onze website of uw zorgverzekeraar uw steunzolen of inlegzolen vergoed worden.