• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Heeft u last van een doorgezakte enkel nabij Bergen op Zoom?

Voorkom de pijn van een doorgezakte enkel en schaf steunzolen aan bij onze praktijk in Bergen op Zoom. De specialisten van Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat hebben een ruime ervaring met fysiotherapie en podologie. Door deze kennis kunnen wij de klachten die u heeft door een doorgezakte enkel verhelpen in onze praktijk in Bergen op Zoom.

Voorkom een doorgezakte enkel door steunzolen te laten maken in Bergen op Zoom

Bent u woonachtig in Bergen op Zoom en heeft u vaak last van een doorgezakte enkel? Laat dan steunzolen of inlegzolen aanmeten. Het is heel vervelend als u hierdoor dagelijks belemmert wordt. Een steunzool zorgt ervoor dat de enkel extra steun krijgt, waardoor hij niet meer zal doorzakken. Wij adviseren tijdig langs te komen in onze praktijk, als u met een doorgezakte enkel gaat doorlopen bestaat de kans dat u ook andere pijn gaat krijgen. Denk bijvoorbeeld aan voet- of heupklachten. Dit komt omdat u anders gaat bewegen om de enkel zo minmogelijk te belasten.

Win advies in bij onze podoloog

Onze podoloog in Bergen op Zoom geeft u graag advies bij het aanschaffen van steunzolen of inlegzolen als u vaak last heeft van een doorgezakte enkel. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Wilt u weten of u de steun- of inlegzolen vergoed krijgt? Controleer of u een vergoeding van uw verzekeraar krijgt.