Steunzolen voor werkschoenen uit Bergen op Zoom

’T Patronaat maakt graag steunzolen voor in uw werkschoenen, zodat u op een comfortabele manier kan werken in bijvoorbeeld Bergen op Zoom. Er is sinds 2019 veel veranderd op het gebied van werkschoenen. U dient specifieke steunzolen aan te schaffen voor deze schoenen, omdat deze zonder de juiste zolen hun veiligheidscertificeringen verliezen. Lees verder en ontdek aan welke eisen deze moeten voldoen.

De risico’s van steunzolen in werkschoenen in en rondom Bergen op Zoom

Werkschoenen beschikken over een veiligheidscertificering, die ze verliezen zodra u er een niet-gecertificeerde steunzool in doet. U loopt dan namelijk twee verschillende risico’s. Ten eerste is de restruimte te klein, waardoor u bij een impact niet genoeg ruimte in uw schoen heeft om uw voeten te beschermen. U verliest ten tweede ook de antistatische eigenschappen van de schoen, waardoor de kans groter is dat u een elektrische schok krijgt. U koopt bij ons in Bergen op Zoom steunzolen op maat die geschikt zijn voor het gebruik in werkschoenen. Wij kunnen gecertificeerde zolen voor BATA- en EMMA-werkschoenen maken.

Voorkom voetklachten en maak een afspraak

Wilt u voetklachten voorkomen tijdens het werk? Neem dan nu contact met ons op door te bellen naar +31(0)164-630763, stuur een e-mail naar pbeyaerts@planet.nl of vul ons contactformulier in en maak een afspraak. Wij meten in onze praktijk in Bergen op Zoom graag steunzolen voor uw werkschoenen aan, en dat voor een zeer scherpe prijs.