• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Heeft u last van voetklachten in of nabij Bergen op Zoom?

Indien u kampt met voetklachten bent u van harte welkom in de praktijk van ’t Patronaat in Bergen op Zoom. Wij hebben ruime ervaring met fysiotherapie en podologie, waardoor wij uw voetklachten op professionele wijze kunnen verhelpen. Lees verder en ontdek welke voetklachten wij in Bergen op Zoom kunnen verhelpen door middel van op maat gemaakte steunzolen.

Voorkom voetklachten met steunzolen uit Bergen op Zoom

De steunzolen die wij op maat maken in Bergen op Zoom ondersteunen en ontlasten uw voeten en lichaamshouding, waardoor u minder last heeft van bepaalde voetklachten. Deze klachten kunnen variëren van vermoeide voeten tot hielspoor of een reumatische voet. Het is erg vervelend als u door voetklachten beperkt wordt in het dagelijks leven. Laat ons steunzolen voor u aanmeten en profiteer van korte wachttijden en vaste tarieven. Zeker wanneer u vergoeding krijgt voor steunzolen, hoeven deze niet veel te kosten.

Laat zolen op maat maken

Maak nu een afspraak bij ons in Bergen op Zoom en wij helpen u van uw voetklachten af. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Heeft u specifieke klachten tijdens het sporten of werken? Wij maken ook graag sportsteunzolen of steunzolen voor in werkschoenen voor u.