• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Inlegzolen aanmeten in Bergen op Zoom

Wilt u graag inlegzolen op maat laten aanmeten in de buurt van Bergen op Zoom? Maak dan eens een afspraak in de praktijk van ’t Patronaat. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie en podologie, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Laat inlegzolen aanmeten in Bergen op Zoom en ervaar onze uitstekende service.

De verschillende soorten inlegzolen die wij aanmeten in Bergen op Zoom

Wij maken onderscheid tussen drie verschillende soorten zolen, namelijk ADL-, werkschoen- en sportzolen. ADL staat voor algemeen dagelijks leven, ofwel de zolen die u draagt in uw reguliere schoenen. Het is daarnaast nodig om specifieke inlegzolen aan te schaffen voor in sportschoenen of werkschoenen. Sportzolen hebben namelijk een andere demping en opbouw en werkzolen moeten gecertificeerd zijn om aan bepaalde veiligheidseisen te voldoen.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u inlegzolen voor dagelijks gebruik, voor gebruik in sportschoenen of voor gebruik in werkschoenen laten aanmeten in onze praktijk in Bergen op Zoom? Neem contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Wij helpen u graag om eventuele klachten te voorkomen, zodat u pijnvrij door het leven gaat.