• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Hielpijn verminderen in Bergen op Zoom

Heeft u last van hielpijn en bent u woonachtig in de regio Bergen op Zoom? Kom dan langs bij Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat. Wij helpen u uw hielklachten aan te pakken in onze praktijk nabij Halsteren. Door onze ruime ervaring in de podologie, pakkenwij uw klachten op professionele wijze aan. Dit doen wij door een volledige analyse te maken van de manier waarop u beweegt. Op deze manier zien we hoe wij uw hielpijn in onze praktijk in Bergen op Zoom kunnen aanpakken.

Hielpijn en andere klachten aanpakken door steunzolen aan te meten in Bergen op Zoom

Hielklachten kunnen op verschillende manieren ontstaan. In onze praktijk nabij Halsteren pakken wij hielklachten, maar ook andere lichamelijke klachten aan. Hielpijn kunt u op verschillende manieren ondervinden, bijvoorbeeld door het dragen van verkeerd schoeisel. Daarnaast zijn zowel hielspoor als peesplaatklachten veelvoorkomende hielklachten. Door steunzolen of inlegzolen aan te meten, kunnen veel van deze klachten verminderd en zelfs verholpen worden. Naast hielpijn kunnen wij in onze praktijk in Bergen op Zoom ook andere lichamelijke klachten verminderen. Hierbij kunt u denken aan heupklachten en kniepijn.

Win advies in hoe wij uw hielklachten in Halsteren kunnen verhelpen

Bent u woonachtig in Halsteren en heeft u al een tijd last van hielklachten? Kom dan langs bij onze praktijk in Bergen om uw hielpijn te verhelpen. Onze podoloog bekijkt graag met u naar de mogelijkheden. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Ook voor vragen over onze werkwijze kan u ons contacteren.