• ✓ Korte wachttijden
  • ✓ 20 jaar ervaring
  • ✓ Vaste tarieven

Heupklachten verhelpen in Steenbergen

Indien u kampt met heupklachten, kom dan langs bij onze praktijk in de regio Steenbergen. Loop en Voetmedisch Adviescentrum ’t Patronaat heeft specialisten in dienst die u helpen met diverse lichamelijke klachten. Door de ruime ervaring met fysiotherapie en podologie, verhelpen wij uw heupklachten op professionele wijze. Dit doen wij onder meer door steunzolen of inlegzolen aan te meten. Deze zorgen er namelijk voor de overbelaste plekken worden ontzien.

Ook voor heupklachten kunt u bij onze praktijk in de regio Steenbergen terecht

In onze praktijk in de omgeving van Steenbergen behandelen wij verschillende klachten, waaronder ook heupklachten. Het hebben van heupklachten kan verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting van slijmbeurzen of peesaanhechting, een beenlengteverschil of een afwijkende voetstand. Doormiddel van het aanmeten van steunzolen of inlegzolen kunnen wij de pijn verminderen. Dit geldt ook andere lichamelijke klachten, zoals een doorgezakte enkel of een pijnlijke onderrug.

Maak een afspraak met dé specialist

Bent u woonachtig in Steenbergen en wilt u van uw heupklachten af? Maak dan een afspraak bij een van onze deskundige medewerkers. Doormiddel van podotherapie bekijken zij de mogelijkheden. U maakt een afspraak door te bellen naar +31(0)164-630763 of door een e-mail te sturen naar pbeyaerts@planet.nl. Wij vertellen u tijdens uw bezoek graag meer over onze werkwijze.